torstai 12. huhtikuuta 2012

Raakileita, haaveita ja shoppailua.

...Siinähän ne viime aikaiset mini-rintaman kuulumiset.
Tämmöinen syntyi eilen, se vaan jotenkin tosiaan syntyi, ilman suunnittelua tai mitään, tuosta vaan kumpusi jotenkin, niinkuin välillä käy. Maalia on vielä vaille, ja vähän siistimistä, ja patinaa tietysti.


Tämä on se tämän hetken suurin intohimo: Ihanat sängyt, ihanat petivaatteet, pitsit niissä.... Ah. Näitä eri versioita ja toteutuksia olen etsinyt ympäri nettiä ja voin vain kertoa että netissä on jumalaisia miniatyristejä, jotka tekevät aivan sydämeen käyviä sänkyjä, mini-asetelmia sängyistä, petivaatteita sänkyihin... <3
 Mitä tähän nyt sanoisi, voi ihana mini-maailma!
Nuo kaikki kankaat jotka ylläolevassa kuvassa on, ovat tosiaankin tulossa tuohon sänkyyn, mutta tuo proggis ei juurikaan etene, ennen kuin saan käsiini tilaamani mini-puolat ja huonekalujen jalat, joista rakennan sängyn päädyt.

Liinavaate-unelmissa leijuen: Titta

7 kommenttia:

 1. Eikö ole kauheaa, kun pää on täynnä ideoita. Kädet ei käy niin nopeasti ja aina jotain puuttuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja viime yönä oli ihan aidon oikeasti vaikea rauhoittua nukkumaan kun päässä vilisi niin paljon, niin ihania ideoita, ja niitä vaan tuli lisää ja lisää. :D

   Poista
 2. Tiedän tuon tunteen! Olen myös aivan hulluna liinavaatteisiin ja tekstiileihin :)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita ja herkkiä teoksia teet!

  Kerkeisitkö joskus tekemään ohjeen, miten noita kukkasia tehdään? Tai tiedätkö mistä löytäisin ohjeen?

  Mukavia kevätpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kristiina, mukava että kysyit. :) -Voin laittaa postauksen noista miten itse teen ja kerätä vaika vähän linkkejä muidenkin ohjeisiin siihen mukaan.

   Poista
 4. Juu, tuttu tunne kyllä tuo kun päässä vilisee ideoita mutta aina ei aika tahdo antaa periksi kaikkea toteuttaa =) Ihana kukkakori, ohje olisi tosi kiva, niin voisi kotona koklata!

  VastaaPoista
 5. No, vastaus-toiminto ei taaskaan toimi, mutta Eemaivalle vain kertoisin että tuo on hyvin yksinkertainen ja helppo tehdä, mutta voin tehdä ohjeen vielä avuksi. :)

  Mukavaa kun kyselette näitä ohjeita, kun en niitä viitsi tehdä kaikista jutuista kun en tiedä kuinka tuttuja juttuja nämä kenellekkin ovat, ja kuinka google kenellekkin löytää ohjeita (kun eikös se kerää tietoja vierailluista sivuista ja tarjoa hakutuloksia sitten sen perusteella).

  VastaaPoista