perjantai 10. elokuuta 2012

Kasvihuoneen mystinen asukas.

Sain eräältä facebookin nukkekotiharrastajat-ryhmäläiseltä pienen metallirunkoisen minikasvihuoneen, johon kaavailin jo saadessani ihan juurikin kasvihuonetta, mutta mutta... -Kun nyt näyttää han siltä että siellä asuu jo joku:
Kyseessä näyttäisi olevan naishminen sisustuksen perusteella, vaiko pariskunta kenties? Lukevia ihmisiä ja makean ystäviä näemmä...


 (Ai että häiritsee tuo päättelemätön lanka tuossa nojatuolinmatossa, matto on muutenkin kyllä liian karkeaa tekoa mihinkään minijuttuun ja pääsee siis lapsukaisten leikkeihin).Aika lokoisaksi ovat asukkaat olonsa tehneet kasvariin, mutta ehkä neuvottelemme heille kuitenkin uuden osoitteen jotta seinillekkin saadaan heille tavaraa, ja jos pääsen vaikka tapetti-konsultiksikin.


Huomatkaa muuten tuo ruusukimppu: Tuo ja eräs toinen silkkipaperista tehty kimppu viettivät kesänsä ikkunalaudalla, tosin ikkuna osoittaa aika lailla pohjoiseen päin, mutta silti auringon voima riitti haalistamaan paperin, mutta lopputulos on itseasiassa parempi kuin lähtökohta, minun makuuni.

6 kommenttia:

 1. Ihana! Ja mun mielestä toi nojatuolimatto sopii mainiosti nojatuoliin! :)

  VastaaPoista
 2. precioso, precioso, precioso !!!!
  felicidades
  besos
  Ü

  VastaaPoista
 3. Kunhan kömmit koneen äärelle sieltä kukkapenkistä, katsos tämä:
  http://minttumeirami.blogspot.fi/2012/08/kiitos-thank-you.html

  VastaaPoista