perjantai 5. lokakuuta 2012

Mission ´BED´ completed.

Sänky sai petivaatteensa, ja ei se ollut edes hankalaa, vaikka jotenkin olin päässäni kehitellyt noiden teon jotenkin ylimaallisen hankalaksi. Ohuita kankaita ja paljon siemenhelmiä sekaan, sillä siitä selvittiin. :)
                                                                                                    Titta

4 kommenttia:

 1. Tuolla luetaan takuulla iltalukemiseksi jotain romanttisia vanhan ajan romaaneja. Ja aamukävelylle lähdetään kasteiselle niitylle kukkia poimimaan...;)

  VastaaPoista
 2. Kauniit petivaatteet ja onnistunut kuva!

  VastaaPoista
 3. Vitsit, kun toi peitto lepää nätisti! Onko se peitto siis täytetty helmillä?

  VastaaPoista
 4. Päiväpeitossa on reunoihin, sisäpuolelle, ommeltu siemenhelmi-jono, jolla siihen sai riittävästi painoa. Itse pussilakanan sisällä oleva peitto, täkki, on ommeltu niin että ompelin ensin pystysuuntaan kujat koko alalle, ja sitten ompelin niistä kujista taskuja poikittaisilla saumoilla, ja jokaiseen taskuun sujautin muutamia siemenhelmiä painoksi.Ja paljonhan tuohon laskeutumiseen nädenkin systeemien lisäksi vaikuttaa kangas, sen paksuus ja laskeutuminen. Itse kun rakastan kirppareillla kiertelyä, niin sieltä löytää minikankaita "isojen vaatteiden" muodossa, nenäliinoina sun muina, ihan liikaakin aina. (Juuri olen äitillä käymässä Mikkelissä ja kas kummaa kun kirpparilta löytyi repullinen tavaraa kannettavaksi junalla kotiin) :)

  VastaaPoista