lauantai 23. lokakuuta 2010

Leivonnaisia ja vihanneksia./ Some bakings and vegetables

Olen surffaillut viime aikoina paljon varsinkin The Mini Food-blogin kautta löytyvissä miniruoka-blogeissa. Sieltä löytyy upeita teoksia ja ideoita!
Viime yönä meni myöhään muutamien massailujen kanssa, tässä patonkia olkaa hyvät:

Hienon ohjeen tuohon patongin tekoon löysin täältä.

Myös croissantteja kokeilin tehdä eilen illalla, ohjeen niihin löysin täältä.

Noihin omiini en ole ihan täysin tyytyväinen, eivät ole sillälailla "lehtevän" näköisiä, niinkuin aidot croisantit ovat, mutta täytyy kokeilla ja miettiä eri teko tapaa joku toinen kerta.

Sitten niitä tatteja:

Osaan tein lakin päällisosan(=lakin "kelmun") massasta, osaan maalasin sen akryyleilla jälkikäteen.



Omenat tein massasta ja maalasin ne vähän raidallisiksi jälkikäteen:




Paprikoiden tekoakin harjoittelin. ALlan hiljalleen osata laittaa juttuihin tarpeeksi sitä läpikuultavaa sekaan.


Ja sämpylöitä tähän väliin:


Ja vielä tomaatteja, muut korissa olevat on jo aiemmin tehtyjä:


Sitten leivoksia. Lähinnä tarkoitus on esitellä että olen saanut tuunattua muutaman tarjottimen käyttöön, koska leivokset ovat jo aiemmin tehtyjä.


Näihin laitoin aivan liian vähän "taikinaan" läpinäkyvää sekaan, ei näytä hyvälle.Samoin en ole tyytyväinen pohjustusaineeseen jota käytin kermavaahtona, se kutistui kuivuessaan ihan liikaa. Kuorrutksen värikään ei ole hyvä... No, opeteltavaa riittää siis ...:D


Tässä myös uusi tarjotin ja illä toiset epäonnistuneet muffinsit.

Tähän loppuun laitan teille vielä pari lempiblogiani, joissa on ihania minejä ja joista tarttuu aina inspis mukaan:

Petit Plat
Happy Little Muffin

Joskus tulevaisuudessa toivottavastoi saan aikaiseksi listata kaikki ihanat blogit tuohon sivupalkkiin, joista löytäisitte (ja minäkin löytäisin)ne kaikki helposti.

Huomasin muuten että että blogille on löytynyt paljon uusia lukijoita, tervetuloa lukemaan kaikille uusille! :)

Hauskaa lauantaita toivotellen: Titta

1 kommentti:

  1. ¡Uf! Has trabajado mucho y muy bien. Las frutas tan pequeñas tienen mucha dificultad.
    Gracias por los links.
    Besos Clara

    VastaaPoista