maanantai 16. huhtikuuta 2012

Näppärä hyllykkö.


Eilen illalla pienimmäistä nukuttaessani pläräilin sisustuslehteä, ideoita etsien, niinkuin monesti teen. Nyt löytyi tämmöinen näppärä hyllykkö. Patinan tein kynttilä-tekniikalla kun muistan kerran kokeilleeni sitä mini-jutuissani ja olleeni siihen tyytyväinen, ja on se vain aidompi kuin vain maalin töpöttely.

Nuo koukut oli yllättävän helpot vääntää, kun oli vain kunnon pihdit siihen touhuun korujen teko-ajoilta.

Aurinkoista viikkoa toivottaen: Titta

5 kommenttia:

 1. Ihana hylly : ) !! Saako joskus matkia johonkin ? Ja pakko kysyä kun uusia juttuja vastaan tulee,että mikä on tuo mainitsemasi kynttilä-tekniikka ?

  VastaaPoista
 2. Vastaa-toiminto ei taaskaan toimi, mutta Marjukalle siis tiedoksi että tottakai saa matkia, niinhän minäkin tein, tosin pienemmässä koossa vain. ;)
  Ja kynttilä-patinointi on sitä kun hangataan esineen pintaa kynttilällä, paikoista joista halutaan maalauksen jälkeen saada rapsuteltua maali pois. Maali kun ei tartu steariiniin/parafiiniin, niin se maali irtoaa aika kivasti ihan hellästi raaputtelemalla sen päältä. Alla voi olla eri väristä maalia, tai mitä nyt haluaakaan että sieltä päällimmäisen maalipinnan alta pilkistää esiin niistä rapsutelluista kohdista. Tät käytetään ihan 1:1 koossakin, sillä lailla minä sen olen oppinut.

  Ja kiitokset kommenteista, molemmille! :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis hylly, ja kiitos kun selitit kynttilätekniikan :)

  VastaaPoista
 4. Me encanta es un precioso conjunto.
  besitos ascension

  VastaaPoista