keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Haastavaa.


Saipas tehtyä nuo vesivärit, vaikka tiukille ne ottivatkin. Noinkin simppeli juttu, mutta kun sisältää paljon pieniä osia jotka pitäisi saada pidettyä tallessa liimaamiseen asti, se oli se hankala osuus (joka otettiin uusiksi aika monesti), ja ärräpäitä lenteli, voin kertoa...
Pensselit olivatkin sitten jostakin syystä paljon mukavampia näperrettäviä.
-Että kyllä kelpaa nyt pupuliinien maalailla.

Puutarhamessuja odotellessa: Titta

4 kommenttia:

  1. Ei vitsi miten ihana blogi sulla on! <3 Todella upeita massailuja. Milloinkahan itse uskaltaisi koettaa... En tiedä oikein mistä aloittaa, mutta yrittänyttä ei laiteta. Sulla on todellakin taito hyppysissä - liityin oitis lukijaksesi!

    Toivotan oikein ihanaista keväistä viikonloppua, ei välitetä sääennusteista... ;)

    VastaaPoista
  2. Iso kiitos kaikille kommenteista, niitä on aina mukava lueskella.
    JohannaMaria, aloitat vaan jostakin helposta muovailusta mihin saat vähän värejä sekoitella, että saat tuntuman massaan ja miten se reagoi mihinkin, netistäkin löytyy hyviä ohjeita, ainakin englanniksi, jotain varmaan suomeksikin. Ja tämän globaalin minimaailman vertailussa minä olen vasta-alkaja vain, mitä enemmän löytää upeita osaajia ympäri maailmaa Suomen lisäksi, sitä isommin ymmärtää miten vähän itse osaa. Ja sehän tässä mini-touhussa(kin) mukavaa onkin, kun aina löytyy uutta kokeiltavaa ja opittavaa.

    VastaaPoista