keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Vuosi on vierähtänyt...

...Vähän jopa toista, ja blogi-parkaiset ovat aika lailla oman onnensa nojassa joutuneet värjöttelemään, mutta mini-elämä ja muukin vanha tuttu alkaa palailla uomiinsa joten eipä hätiä.

Yhteenvetona blogihiljaisuuden aikaisiin tapahtumiin voin kertoa että ostettiin omakotitalo,melkolailla alkuperäisessä asussaan oleva rintamamiestalo, joka on kaikkea mitä ikinä olen talolta halunnut, ja aika ja energia on siis mennyt ensin pankkien kanssa neuvotellessa, sitten muutto-touhuissa, ja sen jölkeen talon tavoille opettelussa, mm. puulämmityksen osalta.

Mutta, viime sunnuntaina pääsin kaverin, Minttumeiramin Minnan kyydissä Tampereen nukkekotimessuille, ja siellö oli kyllä upeitä tekijöitä töitään myymässä, mm. sinun, Mirja (Happy Little Muffin) pöytä kyllä tosiaan levitti ympärilleen inspiraatiota! 

Nämä ovat siis melko suoraa kopiota Mirjan töistä:


Kiitos vielä kaikille kommenteista, ja voin vaan kertoa kuinka ihanaa on taas pystyä sukeltamaan ihanaan minimaailmaan!<3

Titta

3 kommenttia:

 1. Kivaa, kun sinultakin alkaa tulla postauksia :) Hienoja kopioita olet tehnyt ja näyttävät nuo pakkauksetkin sieviltä.

  VastaaPoista
 2. Unos trabajos preciosos, enhorabuena me encantan!!
  besitos ascension

  VastaaPoista
 3. Muchas gracias. Ja kiitokset Minnallekkin :)

  VastaaPoista