tiistai 17. huhtikuuta 2012

Kankaisia juttuja välillä.


Ostin parisen vuotta sitten tuota printattavaa kuvansiirtopaperia ja silloin sitä tuli pikkuisen testailtua, muutamaan tyynyyn (joita en ole tainnut edes täällä esitellä). Nyt kaivelin niitä esille kun tuli puheeksi nuo siirtokuva-jutut ja lupasin lähettää valmiita kuvia yhdelle teistä (anteeksi, en muista nimeä enkä nyt oikein ehdi edes sitä kaivaa tähän). Muutama kuva oli jo valmiiksi kankaalle silitettynä, joten tein niistä muutaman pienen jutun.


Eli tyynyjä, joihin testasin samalla täytettä, kun luin eräästä blogista että tyynystä saisi aidomman oloisen kun laittaisi sisään mikrohelmiä tai muuta painavampaa. Näissä on siis täytteenä hienoa koristehiekkaa jolle ei käyttöä olekkaan löytynyt oikein mihinkään, ja laitoin pikkuisen vanuakin. Asettuu tosiaan mukavemmin kun on painoa siitä hiekasta, ja koristetyyny saa olla kuitenkin pullea. Vanhin tytöistä valitsi taustakankaan tuolle pelargoni-tyynylle kahdesta vaihtoehdosta, ja hyvän valinnan teki. Raikas lopputulos. 


Tähän on myöskin ujutettu yksi siirtokuva. Nämäkin on jo "vanha"juttu, tein näitä joskus ennen blogitaukoa. Mukavia tehdä, ja kiva lopputulos, aina.


Mutta mitäs nämä sitten ovat? - No, Minttumeirami ainakin tietää, eli yksi minun mini-pakkomielteistäni joka löytyi netistä, täältä:
Ja tuolla artistilla on muitakin aivan mielettömiä juttuja, joiden vetovoima minuun on uskomattoman kova. Ainut vain, että vankka taito puuttuu niin yoyo:n, kuin muidenkin tilkkutöiden, ja virkkauksen osalta, joten aika haastavaa on... No, aina saa kuitenkin kokeilla ja luotan tässäkin että tekemällä oppii, pitää vain harjoitella uutterasti eikä menettää kovin usein hermojaan tuhertamiseen kun sekundaa tulee.
-Ja mielessä pyörii minulle uuden tyyliset, kankaiset mini-laukutkin.
                                     (Uhh...idea-ähky)
                                                                                         Titta

3 kommenttia:

  1. Kaunista jälkeä! Ja kiitos tuosta täytevinkistä, katsoin jo ekoista kuvista että kylläpä tyynyt ovat luontevasti asettuneet.

    VastaaPoista
  2. Me kokeiltiin serkun kanssa eilen tuota kuvansiirtoa. Ja jotain miniäkin sain aloitettua.
    Mutta tätä tilkkuilua pitää minunkin kokeilla seuraavaksi! Kuusikulmioihin olen jäänyt koukkuun ... :-)
    http://tiina2005.vuodatus.net/blog/3198345/kuusikulmioita/

    VastaaPoista