maanantai 10. joulukuuta 2012

Joulumyyjäisten valmistelua.

 
 
Meillä sijaitsevaan minikylään on virrannut paljon väkeä, ja yhteishengen luomiseksi on päätetty järjestää joulumyyjäiset. tapahtumapaikaksi saatiin vanha, käytöstä poistunut, ja  aika lailla ränsistynyt kasvihuone, jota nukke-talkoolaiset ovat nyt suurella innolla ja tohinalla alkaneet kunnostaa ja somistaa tapahtumaa varten.
Luvassa on joululahjojen vaihtoa sillä vanhalla kaavalla, että jokainen tuo tullessan paketin, ja kaikkien paketit "sekoitetaan" ja jaetaan osallistujien kesken. Samoin luvassa on ainakin  jouluisia herkkuja, kuumaa juomaa, sekä tietysti itse myytävät tavarat/ jutut. Ja tiestysti mukavaa yhdessäoloa sekä joululauluja
Tässä talkoolaisten jo kokoamaa pöytää lähemmin tarkasteltuna. -Kaikki eivät ole syntyjään timpureita, mutta yhdessä tekeminen ja jokaisen osallistuminen on tärkeämpää, kuin millilleen siisti ja tarkka loppulos.
Ja tukevia pöydät ovat kaikesta huolimatta. -Rustiikki ja vääntyneet naulat tuovat vain tunnelmaa jota ei "pakasta vedetyt" tuo, tuumaa eräskin talkoolainen.
 
Talkooporukkaa hemmoteltiin valmisteluissakin jos jonkinlaisilla leivonnaisilla, sekä hedelmillä. Hyasintin tuoksukin leijui jo valmisteluvaiheessa tunnelmaa tuomassa.
Eräskin rouva oli tuonut esimaisteltaviksi ja talkooporukkaa piristämään varsin herkullisen näköisiä kakkuja.
   
Itse myyjäisiä odottaessa ja talkoissa touhuten: Titta  :)

                                                      

3 kommenttia: